X

ексклузивен представител на eichholtz за България

За нас

Interior House започва дейността си с идеята, че вашият дом и работна среда трябва да предоставят най-високо ниво на комфорт. За това ние, като ексклузивен представител на холандския бранд Eichholtz, вече повече от осем години сме се посветили на това да предлагаме модерни интериорни решения и колекции от внимателно селектирани, вдъхновяващи и изискани мебели, осветление и аксесоари. 

Ръководени от мотото „Не просто мебели, а начин на живот“ , ние се стремим към това да предлагаме колекции открояващи се с уникален дизайн, които да внасят хармония, стил и комфорт. Във времето Interior House се установи като доверен партньор на едни от най-изтъкнатите имена в сферата на интериорния дизайн. Сътрудничеството ни с архитекти, дизайнери, търговци, както и крайни клиенти, ни позволи да внесем от стила на Eichholtz, както в множество домове, така и на различни бизнес локации.

 

Шоурумът ни, разположен върху площ от 1000 кв.м., е олицетворение на нашия етос и съставлява най-голямата мебелна експозиция на Eichholtz на територията на България. На място в шоурума ни, както и онлайн, може да откриете най-актуалните дизайнерски колекции на Eichholtz. Съвместното ни партньорство с холандския бранд, не представлява просто знак за успехите ни, но също дава гаранция за изключителното качество на предоставяните продукти.

Предлаганите от нас услуги включват цялостно проектиране отговарящо на индивидуалните потребности на нашите клиенти. Обхващайки всеки аспект на интериорния дизайн с нашия дизайнерски екип, ние сме мебелно студио, където може да намерите всичко необходимо за създаването на мечтания дом . Всяко посещение на нашия шоурум предоставя на клиентите ни нова възможност да разгледат най-новите иновативни и уникални колекции на Eichholtz, съпроводено с отличително обслужване и личен принос при изпълнението на всяка една поръчка.   

Ние вярваме, че интериорът внася живот и уют. Може да избирате от луксозни дивани и канапета в голямо разнообразие от цветове и разкошни дамаски. Разгледайте и лимитираната ни колекция за спалня. Опитайте елегантните ни предложения за всекидневна и трапезария и гарнирайте с богатия ни избор на аксесоари. Въдворете уникален стил в дома си като ни посетите на място на бул. Кукленско Шосе №35 в гр. Пловдив или като разгледате нашия богат асортимент онлайн. 

More about us: Portfolio