X

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА EICHHOLTZ ЗА БЪЛГАРИЯ

За нас

Interior House е екслузивен представител на холандския бранд Eichholtz за България. В нашият нов шоурум с площ от 1 000 кв.м имате възможността да видите най-голямата експозиция на мебели, осветление и аксесоари на Eichholtz на територията на страната. При нас може да откриете последните уникални колекции от Еichholtz, ММ Lampadari, Patrizia Garganti, Terzani,Wallflor, Flos, Sylcom, VG New Trend, Kolartz и други - имена доказали се през годините с високо качество и дизайн в разнообразните категории мебели, осветление и вътрешно обзавеждане.

Мисията ни е да осигурим на нашите клиенти обслужване и отношение от най-високо ниво. Дейността ни е свързана, както с предлагането на висококачествено, луксозно обзавеждане, така и с изготвянето на цялостни интериорни проекти и реализацията им.

Buda's Interior & Design е интериорното студио - наш основен партньор, в което всяко желание за стил на клиента може да бъде изпълнено. Предлагаме на клиентите си както цялостно проектиране, така и изпълнение на одобрените проекти до ключ. В нашето Портфолио може да се запознаете подробно с дейността на компанията.

Interior House предлага още на своите клиенти лимитирана селекция от ръчно изработени мебели - уникати, част от луксозната серия BUDA'S LIMITED DESIGN.

За повече информация: Портфолио