Buda’s Interior & Design – въплъщение на луксозния живот

Buda’s Interior & Design–Въплъщение на луксозния животInterior House, познат още като Buda’s Interior & Design, е студио с дългогодишен опит и традиции. То разполага с екип от професионалисти, компетентни да осъществят цялостен дизайн и проекти за обзавеждане на частни апартаменти, къщи, офиси, хотели и други административни сгради.

Интериорният дизайн е професионална услуга, чиято цел е да помогне на клиента да постигне по-добра визия и функционалност на дома си. Дизайнерът реализира новия интериор, прибавяйки естетика към професионалния си поглед за подобряване на функционалността. Всичко това, съобразявайки се с личните предпочитания на клиента за цветова гама и основен стил.


Интериорният дизайн е професионална услуга, чиято цел е да помогне на клиента да постигне по-добра визия и функционалност на дома си. Дизайнерът реализира новия интериор, прибавяйки естетика към професионалния си поглед за подобряване на функционалността. Всичко това, съобразявайки се с личните предпочитания на клиента за цветова гама и основен стил.Главен дизайнер на Buda’s Interior & Design е Кристина Радулова. Нейната професионална кариера се развива в няколко архитектурни и рекламни ателиета, където придобива повече от 15 години опит в сферата на интериорния дизайн. Сред реализираните от нея уникални проекти в България са 5-звездни хотели, офис сгради и офиси, ресторанти, нощни клубове, частни вили и домове.